HET IS ALLES OF IETS
BIJ KUMPANY

 
 
0T4A4693+copy.png
 
 

Voor de één pakken we alles van A tot Z op, de ander helpen we met een deel van zijn vraagstuk. Van strategisch advies tot onderscheidende creatieve concepten tot gelikte productie van alle denkbare middelen.

STRATEGIE

Wij zijn creatieve marketeers die snel en bondig de klantvraag strategisch ontleden en toetsen. Om van daaruit tot inzichten te komen die de briefing beantwoorden maar ook uitdagen. Om te voorkomen dat we de plank superleuk misslaan. 


CREATIE

Top notch creatie mag je sowieso van ons verwachten. Onderscheidende concepten die je nauwelijks hoeft toe te lichten en waar effectiviteit en creativiteit altijd in balans zijn. Doorvertaald naar gelikte vormgeving en pakkende teksten. En we nemen je als klant altijd mee in alle fases van het creatieve proces. 


PRODUCTIE

IJzersterke in huis productie is Kumpany’s ruggengraat. Van traditionele campagne vormen tot meer dan 100 live events per jaar in alle soorten en maten tot online activaties en videoproducties, we maken het in huis. Ons brede team aan event producers, projectmanagers en het videoteam van ons zusje BetterMatter zijn daarbij de gouden schakels.


Zo helpen we al ruim 20 jaar merken aan een sterkere band met hun klanten via creatieve merkactivatie oplossingen die werken. 

 
 
 
Nummertje.jpg