Heel hockeyend Nederland was vorig jaar in de ban van de Rabo Clubtribune. Ook dit jaar toerde deze oranje kanjer door het land. Dit keer om Rabobank te activeren rondom de Champions Trophy 2018 in Breda en bij het EK Beachvolleybal met Rabo als kersverse partner van de Nederlandse Volleybalbond.

Hiervoor hebben we de boel geactiveerd in aanloop naar en tijdens deze evenementen met ‘Win jouw Clubtribune’. Dit keer met de maatschappelijke insteek van gezonde en lokale voeding, dat aansluit bij de themacampagne ‘Growing a better world together’.

Als eerste riepen we hockeyend en volleyballend Nederland op om mee te doen met een live en online activatie. Met als wie-wil-dit-nu-niet-hoofdprijs….een hele Clubtribune voor jou en je team. Met als extra biologische kers op de suikervrije slagroomtaart: een volledig verzorgde trip naar de Champions Trophy of het EK Beachvolleybal.

 

Tijdens de evenementen konden kids ook nog op de foto en maakten zo kans om als Rabo hockeyvriendje – samen met de spelers van de Nederlandse teams – het veld op te gaan voorafgaand aan de wedstrijd.

Deel dit op: Deel dit op Linkedin Deel dit op Facebook Deel dit op Facebook

Bekijk ook ander werk van Kumpany: